A Bharata az autentikus indiai kultúra, jóga és asrami hagyományok háza.
 
2012 elején nyitottunk az Almássy tér melletti Tivadar utcában. Arra törekszünk, hogy India autentikus értékeivel gazdagítsuk a budapestieket – legyen szó jógaprogramokról, táncbemutatókról, koncertekről, személyes előadásokról, filmklubokról vagy asrami hagyományokról.
A Bharata Kultúrtér megnyitója
M. Schmidt János fotója, Népszabadság Online, Valaczkay Gabriella cikkéből
 
Azokhoz szólunk, akik hiteles betekintést keresnek India misztikus hagyományaiba: útkeresőkhöz, kikapcsolódásra vágyókhoz, India-rajongókhoz és vallásfilozófiákkal foglalkozókhoz.
 
 
Nálunk hiteles és autentikus értékekkel találkozol
 
Az ősi hagyományokból merítünk: az inbound jóga és asrami tradíció, a klasszikus indiai zene és táncok, valamint a meditációs szertartások világából.
 
Tiszta és hiteles források, a több évezredes, klasszikus indiai tradíciókat. 
Pillants bele programjainkba!
Bha­ra­ta Kul­túrtér egyfelől egy családias jóga- és kulturális központ, má­sik arca a mant­ra­­­éneklés alatt tárul fel: amikor felbúg a kagylókürt, megmutatja asrami tradícióit. Rendszeres foglalkozásainkat az órarendünkben találod, eseti programjainkat pedig a programnaptárunkban és a facebookon.
A három fő profilunk:
  • inbound jóga
  • autentikus indiai zene és tánc
  • asrami hagyományok
Ha kíváncsi vagy arra, milyen értékekre figyelünk többek között indiai útjainkon, olvasd el cikksorozatunkat >>
 
 
Támogass minket!
 
Támogass minket, hogy India értékeit minél több mindenkihez eljuttathassuk. Többféleképpen tudsz a részévé válni missziónknak: gondoljánk ránk SZJA 1 %-oddal, amikor készíted a bevallásod, vagy segítsd adományokkal a Számodra kedves projektjeinket. A közhasznú adományok rendeltetésszerű felhasználásáról szigorú nyomonkövetést és elszámolást garantálunk.
Nézz körül indiai tevékenységeink között. "Vissza Indiának" ideánk szerint, mivel mi mindannyian élvezői vagyunk a több ezer éves indiai kultúrának, ezért tudatos emberként az is a dolgunk, hogy ne csak kapjunk, hanem adjunk is. 
 
Ha pedig szeretnél a Kultúrterünk vidám közösségének tagja lenni, önkénteskedj nálunk! Erre kalandos külföldi missziókon is lehetőséged van. 
 
 
Hol és mikor találsz meg bennünket?
 
Budapesten a VII. kerületben a Tivadar utca 3. alatt.
Nyitvatartásunk változó, az előadásaink illetve a bejelentkezéshez kötött óráink rendjét követi.
 
Elérhetőség:
  • Központi elérhetőség: 70/ 408 8108, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Vezetőség: Leveles Zoltán, 70/ 459 5875, levelesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Programszervezés és jógafoglalkozások: Szabó Szilvia Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.