A Bharata vidéki otthonába, a meseszép Nandafalvára hívunk egy-egy rövid hétre 2019. nyarán önkénteskedni Leveles Zoltán vezetésével!

Ki szeretnél szakadni a hétköznapokból? Lellki feltöltődés a tanyai levegőn?

 

Nandafalva onkentesseg

Szívesen kipróbálnád az asrami életet? Köztünk a helyed! A munkálatok jellege miatt elsősorban fiúk jelentkezését várjuk. 

Idén két önkéntes táborra várjuk az érdeklődőket. A július végi tábor egy nemzetközi vaisnava lelki gyakorlat is egyben. A munkanyelv elsősorban angol, de a tanításokat fordítjuk. A délutáni műhelyek munkanyelve angol - magyar fordítás nélkül.


Nandafalva - hindu templom | Szeged környéki tanyavilág>> 6764 Balástya, Tanya 368.

Időpontok:

Az önkéntes hét részvételi díja: 1000 Ft a teljes ellátás naponta

  • 2019. július  29-től augusztus 4-ig >> Nemzetközi vaisnava tábor: SZEVA MELA

A nemzetközi vaisnava tábor részvételi díja: 108 euro

 Belekóstolhatsz a tanyavilág jógakolostorának életébe, és napközben önkéntes munkáddal támogathatod Nandafalvát.

  • Egy önkéntes hét egyben egy képzés is, melyen minden nap egy érdekes témát veszünk át (lélekvándorlás, karma stb).
  • esténként filmet nézünk, indiai képeket vetítünk és Indiáról beszélgetünk.

 

 

 

 Részletek:
-- Az oda-vissza utat önállóan vagy egymáshoz becsatlakozva lehet megoldani, de örömmel segítünk koordinálni (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
-- A szállás kőépületben lesz. Hozzatok hálózsákot, lepedőt és egyéb holmikat (törülköző, szobapapucs, munkásruha, kényelmes ruha a jógázáshoz stb.)
-- A melegvizes fürdés és a teljes finom vegetáriánus ellátás megoldott.
-- Napirend: reggel 7 órai pudzsa és tanítás, majd kiosztjuk a napi teendőket. Esténként filmeket nézünk tudatos életvitel, környezetvédelem stb témákban.
-- A következő napi munkálatokban lehet részt venni: épületkarbantartási munkálatok, némi építkezés (a tavaly megkezdett 3 mini vendégház befejezése), kerti munkálatok, templom és környékének szépítése.Kinek ajánljuk az önkéntes tevékenységet?


Sokszor jelent nagy örömet, egyfajta „szünetet" a mindennapi hajtásba belefáradtaknak ez a tevékenység, hiszen egészen más légkör és környezet.

Az önkéntesként végzett munka mindenkinek jó lehet, aki szeretné hasznosnak érezni magát, egy jó ügy érdekében tenni valamit, kipróbálni magát egy számára új területen, egy csapat részeként tevékenykedni, új kapcsolatokat építeni.

Ez a videó egy korábbi önkéntes héten készült Nandafalván


 

Jelenentkezés

 

      • 2019. május 15-től 19-ig >> Önkéntes hét: regisztrálok
      • 2019. július  29-től augusztus 4-ig >> Nemzetközi vaisnava tábor: SZEVA MELA